Wordpress Temaları

[Wordpress Temaları][bleft]

Blogger

[Blogger Tema][twocolumns]

BLOGGER EKLENTİLERİ

[Blogger Eklentileri][bsummary]

WP EKLENTİLERİ

[wp eklentiler][grids]
BEDAVA TÜRKÇE SCRİPT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Backlink alınacak siteler pr9


2016 PR9 Backlink Siteleri

Ücretsiz PR9 backlink almak sitenize yapacağınız en büyük iyiliklerin başında geliyor. Çeşitli platformlardan alacağınız PR9 backlink ile rakiplerinizin önüne geçmek için bir adım daha atmış olacaksınız. Arama motoru sıralamanızı yükseltecek olan bu backlinkler sayesinde ziyaretçi sayınız da artacak.

PR9 backlink siteleri olarak hazırladığımız listede Mozilla, Wikipedia, Linkedin, Issue gibi önemli siteler mevcut. Adım adım ilerlerseniz kolaylıkla siz de ücretsiz PR9 backlink ağınızı genişletmiş olacaksınız. Hemen başlayalım...


1. Mozilla PR9 Backlink

Mozilla’da yer alanlar Mozilla Firefox tarayıcısının 2 numaralı tarayıcı olabilmesi için oldukça sıkı çalışmaktadırlar ve bazen 3. sıraya gerilerler. Mozilla.org adresi PR9 bir sitedir ve buradan kolayca dofollow niteliğine sahip bir backlink alabilirsiniz. Yapmanız gereken ise ücretsiz bir üyelik oluşturmak ve profilinizi güncellemektir.

Mozilla.org sitesinden backlink alabilmek için öncelikle Mozilla Firefox kullandığınızdan emin olun.
https://addons.mozilla.org/En-us/firefox/users/register adresine gidin. Mail adresinizi girin ve devam edin. Bilgilerinizi girin ve Homepage (Anasayfa) kutusuna blog veya site adresinizi yazın. Kaydınızı tamamlayın ve e-postanıza gelen aktivasyonu gerçekleştirin. Hesabınıza giriş yapın ve profilinizde gezinin. Hepsi bu!
 2. Wikipedia PR9 Backlink

Wikipedia.org PR9 değerine sahip bir sitedir. Aşağıda yer alan stratejilerle dünyanın en büyük ansiklopedisinden PR9 değerine sahip, nofollow nitelikli backlinkler alabilirsiniz. 

Wikipedia’dan alınacak bir nofollow backlink, diğer blog adreslerinin dofollow backlinklerden daha değerlidir. Bu yüzden bunu almayı denemelisiniz. Google bunu fark edecektir ve nofollow niteliğinde olsa bile Wikipedia’dan gelen bu linke saygı duyacaktır.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Ana_Sayfa adresine giriş yapıyoruz. Sağ üstteki Hesap Oluştur butonuna tıklıyoruz ve hesap oluşturuyoruz. Profil bilgilerinizi doldurduktan sonra şirketiniz veya kuruluşunuz varsa wikipedia sitesine katkıda bulunacak şekilde tanıtımınızı yapabilirsiniz. Örnek olarak; aldığınız ödüller, verdiğiniz seminerler veya hizmete sunduğunuz yayınlarınız varsa bunları ekleyebilirsiniz. Wikipedia gönüllü yardımsever adminleri reklam içerikli paylaşıma asla müsade etmiyorlar. Eğer profilinize direkt olarak sayfa ekler ve tanıtım yazınızı reklam kokan şekilde yaparsanız bir günü bulmadan anında engellenirsiniz. Ayrıca profilinize site linkinizi ekledikten sonra var olan yayınlardaki hataları düzelterek de katkıda bulunup backlink alabilirsiniz.


3. Linkedin PR9 Backlink

Linkedin PR9 değerine ve dofollow niteliğine sahip web 2.0 bir sitedir. Şu an Facebook’tan daha inandırıcı ve güvenilirdir. LinkedIn’de kendiniz için bir profil oluşturabilir ve aynı zamanda işletmeniz için
bir sayfa oluşturabilirsiniz. Buradan backlink alabilmek için yapacağınız tek şey sitenizde paylaştığınız içeriği Linkedin’de paylaşmaktır. Daha etkili olmasını istiyorsanız en az 20 bağlantıya (Facebook ve Twitter’daki takipçiler gibi) sahip olmalısınız.

Linkedin'den PR9 backlink almak için https://www.linkedin.com/ adresinden üyelik oluşturun. Gerekli olan kayıt detaylarını doldurun ve paylaşma yazan yere gelip burada paylaşımınızı yapın. İçeriğinize ait linki Linkedin anasayfasında paylaşın. Buraya bırakacağınız herhangi bir link PR9 dofollow backlink haline dönüşecektir.

örnek backlink:https://tr.linkedin.com/in/siteadı 

4. Issue PR9 Backlink

Öncelikle siteye üye oluyoruz üye olduktan sonra karşımıza hesap oluştur formu gelecektir. Backlink alacağınız siteye username ve site adı oluşturup hesabı açıyoruz. Daha sonra profil yerinden edit profile girin tanıtım yazınızı ve sitenizi ekliyerek kaydet deyip çıkıyoruz. Artık backlinkiniz oluştu, hayırlı olsun. 

örnek backlink:https://issuu.com/siteadı


5. Flickr PR9 Backlink

Flickr neredeyse dünyanın en iyi online fotoğraf yönetimi ve paylaşımı web uygulamasıdır. Siz güvenli profil sayfasından PR9 backlink alabilirsiniz. Flickr dünyaya sevdiğiniz fotoğrafları ve videoları göstermek için oluşturulmuş bir platformdur.

örnek backlink:https://www.flickr.com/photos/üyeliknumarası


6. IMDB PR8 Backlink

imdb.com pagerankı 8 arkadaşlar. Siteye üye oluyoruz ve sonrasında aşağıdaki adımları takip ediyoruz.

1) acces your account yani hesap kontrol paneline giriyoruz.
2) go to update your message board profile buraya giriyoruz.
3) signature kısmına bu şekilde sitenizi ekliyorsunuz [url]http://www.bedavaturkcescript.blogspot.com.tr/[/url]
4) profili kaydediyoruz save profile diyoruz ve ardından go to community frouma git.
5) Herhangi bir konuya yorum yazdığımızda bedava backlinkimiz olmuş oluyor. 


7. Vk.com PR8 Backlink

VK.com PR9 değerine ve dofollow niteliğine sahip bir sosyal medya sitesidir ve Avrupa’daki en büyük sosyal ağdır. Görünümü Facebook’a benzemektedir ancak Facebook’ta yer alan belirli fonksiyonlara sahip değildir.

Facebook’a benzer şekilde burada blog yazınızı paylaşın ve bir backlink alın. PR9 değerine sahip bir backlink almak istiyorsanız bu siteyi kullanmayı düşünebilirsiniz.

Yapmanız gereken ise hemen http://vk.com/ adresine gidip ücretsiz bir üyelik almaktır.


8. Vimeo PR9 Backlink

Biliyorsunuz yeni açılan ve popüler olan bu siteden ücretsiz PR9 backlink alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken siteye gidip üye oluyoruz üye olduktan sonra profil kısmına girip tanıtım yazısını ve username
oluşturuyoruz. Tanıtım yazısının altına site adresini yazıyoruz

örnek backlink:https://vimeo.com/siteadı


PR9 siteler backlink kalitenizi oldukça hızlı şekilde arttıran backlink siteleridir. Backlink alırken PR değeri yüksek olan siteleri tercih etmeyi ihmal etmeyin.


Hiç yorum yok: