Wordpress Temaları

[Wordpress Temaları][bleft]

Blogger

[Blogger Tema][twocolumns]

BLOGGER EKLENTİLERİ

[Blogger Eklentileri][bsummary]

WP EKLENTİLERİ

[wp eklentiler][grids]
BEDAVA TÜRKÇE SCRİPT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Artık AirPodlarınız kaybolmayacak


Artık AirPodlarınız kaybolmayacak

Apple’ın çok konuşulan kablosuz kulaklığı olan AirPods olası kaybolma durumunda büyük sıkıntı yaşanabilir. Apple kullanıcıları için “Telefonumu Bul” uygulamasına “AirPods’umu Bul” özelliği ekleyerek kaybolan Airpods’u bulmanıza yardım edecek.
AirPods, kullanılmadığı zaman güvende tutulmasını ve şarj edilmesini sağlayan özel Şarj Kutusu ile birlikte gelir. AirPods’unuzun tekini veya ikisini birden kaybederseniz, iPhone’umu Bul özelliğini kullanarak iCloud’da oturum açmış iOS aygıtlarınızın herhangi birinin Bluetooth kapsama alanı içinde AirPods’unuzu bulabileceksiniz.
AirPods’unuz bu aygıtlardan herhangi birinin kapsama alanı içindeyse ve bulunabilir durumdaysa, aramaya başlayacağınız yeri göstermek için aygıtın bulunduğu konum kullanılır.
Ayrıca iPhone’umu Bul, bulunduğu yeri belirlemenize yardımcı olmak için AirPods’unuzun tekinde veya ikisinde birden özel olarak tasarlanmış bir ses de çıkartabilir.
Kaybolan AirPods’unuz aygıtların kapsama alanının dışındaysa, şarj edilmesi lazımsa veya AirPods Kutusu’nun içindeyse, iPhone’umu Bul özelliği işinize yarayabilir. AirPods’un iOS aygıtınıza en son bağlandığı zamanı ve konumu göstererek size yardımcı olabilir.
iOS 10.3 veya daha yeni sürümlerde bulunan iPhone’umu Bul uygulamasından veya herhangi bir bilgisayardan icloud.com/find adresine giderek bu özelliğe erişebilirsiniz. Bu özellik, iPhone’umu Bul’un aktif olduğu bir iPhone, iPad veya iPod Touch ile birlikte kullandığınız AirPods’unuz için otomatik olarak etkinleşir.

Hiç yorum yok: