Wordpress Temaları

[Wordpress Temaları][bleft]

Blogger

[Blogger Tema][twocolumns]

BLOGGER EKLENTİLERİ

[Blogger Eklentileri][bsummary]

WP EKLENTİLERİ

[wp eklentiler][grids]
BEDAVA TÜRKÇE SCRİPT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blogger Yazı İçine Reklam Demo



Blogger Yazı İçine Reklam Demo 



Bahsettiğimiz kodları doğru şekilde yerleştirmeyi başarmış iseniz görünüm bu şekilde olacak .
www.haberinbasi.com
Bu alanda bir kaç satırdan daha uzun yazı kullanırsanız reklam aralığı ve görüntü bozukluğu olmaz sitenizi ziyaret eden kişiler bu durumdan rahatsız olmazlar. Reklamlarınızın daha akılda kalıcı ve tıklanabilir olmasını istiyorsanız sitenizin konusu ve ya konuları hakkında yardımcı olabilecek reklamları tercih etmelisiniz. Örnek olarak kadınlara hitap eden bir site kurmuşsannız ayakkabı reklamı veren ya da kıyafet tanıtımı yapan siteleri tercih ederseniz tıklanmanız o kadar artacaktır.
www.haberinbasi.com

Bu kısım yazınızın sonları olduğu için kullanmanız gereken en güzel yazı tarzı bir başka yazınızın tanıtımı olacaktır. Yazmış olduğunuz konuya en yakın ya da takipçilerinin dikkatini çekecek benzer yazılarınızdan bahsetmeniz ve yazınıda link vermeniz sizin yararınıza olacaktır.

Blogger yazı içine reklam ekleme kodu yazımızın burada sonuna gelmiş bulunmaktayım. Ancak işinize yarayacak bir başka yazımdan bahsetmeden geçemiyeceğim. Bir çok kişinin dikkatini çekecek faydalı bilgileri uzun uğraşlar sonunda akıcı ve düzenli bir şekilde sitemize ekliyoruz ancak birde bu yazının sosyal medyada paylaşılması var . İşte bu konuda size faydası dokunacak eklentilerden bahsettiğim yazım Otomatik Sosyal Paylaşım Eklentileriwww.haberinbasi.com 

1 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkür ederim. Anlatım gayet sade ve anlaşılır olmuş

    YanıtlaSil