Wordpress Temaları

[Wordpress Temaları][bleft]

Blogger

[Blogger Tema][twocolumns]

BLOGGER EKLENTİLERİ

[Blogger Eklentileri][bsummary]

WP EKLENTİLERİ

[wp eklentiler][grids]
BEDAVA TÜRKÇE SCRİPT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Samsung Yeni Akıllı Telefonu Galaxy Pro C7 teknik özellikleri ve fiyatı

Yeni Samsung Galaxy C7 Pro nasıl görünecek Samsung‘un yeni akıllı telefon modelleri Galaxy C7 Pro ve Galaxy C5 Pro‘yu bu ayın 21’inde tanıtacağına yönelik iddialar yerli ve yabancı basında geniş yer bulmuştu. Henüz doğrulanmamış olmasına rağmen Samsung hayranlarını heyecanlandıran bu gelişmenin ardından Galaxy C5 Pro‘nun benchmark testlerinde tekrar ortaya çıktığı haberi gündeme düşmüştü. Bugün geldiğimiz noktada ise Galaxy C7 Pro‘ya ait olduğu öne sürülen fotoğraflar internete sızdırıldı.
  samsung-galaxy-c7-pro-leak-2

  Teknik özellikleriyle dikkat çekti Fotoğrafları paylaşılan Galaxy C7 Pro‘nun ekran boyutunun 5.7 inç olması bekleniyor. 1080p çözünürlüğe sahip olan ekranın altında Qualcomm‘un Snapdragon 626 işlemci seti ve 4GB RAM de bulunacak. Dahili hafıza olarak 64 GB tercih edilecek ancak 16 ve 32 GB gibi seçeneklerin sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. Belki alt modellerde bu tür seçenekler yer alabilir. Hem ön, hem de arka kamerada 16 MP lens tercih edilecek ve cihazın bataryası 3,300 mAh olacak. Android Nougat severlere ise kötü bir haberimiz var: Galaxy C7 Pro kuvvetle muhtemel Android 6.0.1 Marshmallow üzerine çalışacak. samsung-galaxy-c7-pro-leak-1

 Ayrıca ilk olarak Çin sınırları içinde satışa çıkacak olan telefon, yaklaşık 404 $‘lık bir fiyata sahip olacak. Çin’den sonra sırayla diğer dünya ülkelerinde de satışa sunulması beklenebilir.

  “Cihaz hakkında” bölümü de paylaşıldı

 Galaxy C7 Pro‘nun Ayarlar uygulaması içindeki “Cihaz hakkında” bölümüne ait görüntüler de cihazın fotoğraflarıyla birlikte paylaşıldı. Anlaşılan o ki Galaxy C7 Pro‘nun model numarası SM-C7010 olacak. Ayrıca fotoğraflarda yer alan cihaz renginde. C9 Pro‘nun gül kurusu rengine sahip olduğu göz önünde bulundurulursa, C7 Pro‘nun da muhtemelen farklı renk seçenekleriyle müşterilerin karşısına çıkacağı söylenebilir.
  samsung-galaxy-c7-pro-leak-3

KAYNAK

 HABERE GİT

Hiç yorum yok: